13 April 2011

Gambar Lawatan ke UTP :)

Disebabkan aku GILA bila disnap gambar , so setiap minggu akan banyak lah gambar aku bersama kawanKAWAN sekelas dan setiap minggu lah aku tukar profile pic kat FB . HAHA ! niey gambar kira baru lah jugak . gambar lagi baru Mirul tak bagi lagi . maybe , belum edit . mirul niey PRO ! HAHA ! tgk lah gambar suma dasyat . iey pic pegi UTP aritu . bestBEST ! dahDAH ! cukupCUKUP ! biar gambar dan caption bersuara =)

bajet hensem lah budak niey . HAHA !

dalam bas sekolah . muka BANGGA ja cikgu Ali niey . heyy ! 
apa muka aku masuk frame jugak niey ? hishh !

taklimat dari Abang Macho . 

tangga library UTP Tronoh . besar wehh ! macam
 pelantar minyak . tapi sejuk . HAHA !

penerangan tentang sistem peminjaman buku secara
automatik . keMAJUan . HAHA !

diaorang bukannya tengok abang tu main fifa online lah .
tapi PC ini digunakan untuk mencari maklumat bagi
kegunaan student UTP .

bergambar bersamaSAMA dengan abgABG dan 
kakak yang bawak kami tour sekitar UTP :)

cukup lah banyak niey . besar sangat UTP tu kalau semua gambar nak masukkan . tengss kat photographer Amirul Asyraf yang snap pic niey semua . sebagai ganjaran aku promot lah belog koe . suka tak suka tak ? HAHA ! blog aku bukannya femes pon . tadenya trafficnya belog koe lepas kau promot . :D
ok lah . itu saja . nak rehat lah . letih betul .
assalamualaikum :)

10 comments:

Admiral Hafiz said...

perghhh!
g UTP tu...


Entry Terkini: Gathering Blogger Perak Di Gunung Lang - Sedapnya Dapat Makanan Percuma!

Nur Intan Syafinaz said...

wah2..g UTP..meh la dtg UPM plak..hihi

jackieKOH said...

datang la lagiii..haha

Muhd Fadil said...

pesal kau tak ajak aku gi UTP weh?

Muhammad Asyraf said...

@Admirah Hafiz HAHA ! biar lah . bukannya tinggal sana macam orang tu . :D

Muhammad Asyraf said...

@Nur Intan Syafinaz UPM jauh lah kak . HAHA !

Muhammad Asyraf said...

@jackieKOH HAHA ! nanti kalau saya pegi lagi saya inform keyh ! :)

Muhammad Asyraf said...

@Muhd Fadil HAHA ! mana tau . tu lawatan sekolah lah . len kali abg padil bawak lah saya tunjuk jalan . :D

alongxp said...

uuuu...best...errr...akak tu da kawen lom?ade nombo tpon die x?hahahaha

Muhammad Asyraf said...

@alongxp HAHAHA ! single lagi . students utp rasanya . nak kena pegi utp cari lah . :D

back to top