14 April 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI

SEGMEN ! SEGMEN ! abg ben buat segmen GEGAR lagi . segmen abg ben menguntungkan blogger tahu ! . kalau nak join klik ja header blog abg ben bawah niey :)

23 comments:

dwaty said...

jom kasi gegar..

dwaty said...

salam kenal... nak gegar sini plak..

Muhammad Asyraf said...

@dwaty tengsss :)

::Mastura:Zakaria:: said...

salam kenal...nak gegaq kat sini pulak..hehehhehe

Muhammad Asyraf said...

@ ::Mastura:Zakaria:: thanks :)

cik riffa :) said...

singgah sebentar menggegar blog ni!
jom singgah blog kte pulak ;D

recent post;
call it a day?

top post ;
ben ashaari gegar lagi

kau silap besar

Anwar hadi :)

Muhammad Asyraf said...

@cik riffa :) tenggs :) btw , akan menyusul pulak :D

fashah84 said...

salam ziarah...

semoga terus maju dalam dunia blogging ni..:-)

Muhammad Asyraf said...

@fasha84 terima kasih :)

FizA said...

salam perkenalan..gegar kat sini jap.. kita sama group. ^_^

Misz Aien said...

salam gegar dari belog abg ben!!
group 5,78 datang sini menjenguk..
jom sama2 gegar belog Aien :
http://tintahatimilikain.blogspot.com (=

aienna said...

salam perkenalan..nak gegar2 jugakk!! Dari saya!! no 18 kump 5!!!! GEGAR !! YAWWRGHH!!

singgah la ke
http://nurainajasril.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

HajarRasdi [BdkKck] said...

kebabbommmm! bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.. haha.. salam singgah. =)

http://bdkkck.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

SHaFiQ ZaiNaL said...

Dari kotakhitam...
kasi gegar..... ^_^

HAJAR hasan said...

yeaaahhoo~ datang blog ni kasi GEGAR!!! ;)

Lulu caldina said...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

Atie Serina said...

gegar sini jugak!!
^_^

HAJAR hasan said...

datang GEGAR blog ini !!!!

mohd ridwan said...

Terjah penjenayah kumpulan 5~

♥♥♥ jUe m0hAmAd ♥♥♥ said...

gegar cini!!!cutenye blog!!follow kamu suda,,salam perkenalan..

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam singgah dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

Nadh kata Hidup Penuh Kejutan

kakyong said...

kakyong dtg terjah di tgh malam, jom singgah ke blog kakyong


n3 terbaru kakyong.com

segmen gegar 1000 blog
akhirnya ku sedar diri
Kenali sahabat ibu : Shira @ AshAnas

Ly_Tulip said...

SALAM GEGARAN: Satu Hari Seratos Blog menyambong gegaran ke kumpulan 5 setelah kumpulan 1,2,3 dan 4 telah berjaya ku tawan.... SO, kumpulan 5, berciap sedia la... :)

back to top