16 April 2011

Bruno Mars hilang ingatan ?

Bruno Mars dikatakan telah jatuh pengsan ketika mengadakan konsert di Korea Selatan baruBARU ini . Selepas sedarkan diri dia didapati tidak ingat apaAPA pun tentang dirinya , lupa cara untuk menyanyi dan semua lirik lagunya . Ketika diminta untuk bernyanyi oleh wartawan , Bruno Mars menyanyikan lagu Twinkle Twinkle Little Star dengan merdu sekali . LOL .  

Berkemungkinan besar Bruno Mars pengsan disebabkan makan macaroni cicah mustard sebelum menyanyi . WHAT ? Selepas sedarkan diri dari pengsan yang agak lama , Encik Bruno Mars bertanya kepada pengurusnya "dimanakah saya dan siapa kamu? " selepas itu dia bertanya lagi " mana mak saya ? , saya nak balik sekarang juga "  apaAPA pun ! SAYA SAYANG MAK SAYA ! HAHA ! LOL
--------------------------------------------------------------------------------------------------
HAHAHA ! title entry nak GEMPAK ja . tade pape pon sebenarnya . soriSORI Saja buat korang shock dan datang kat belog aku yang tak femes niey. wahWAH ! aku buat entry tuk abang Bruno lah . HAHAHA !

 takda lah , aku suka sangat dengan lagu dia niey . Bukannya dia tahu pun yang aku buat entry tuk dia lah . Tapi sekadar nak story kat korang ja tentang lagu apa yang aku minat dan siapa penyanyi lagu tu . Nah ! TOP 3 lagu Bruno Mars yang aku suka adalah :-


perhhh ! 3 lagu niey paling best aku rasa . BESTbest . Abe Bruno niey pun bukannya hensem mana . HAHA! tapi dia ada bakat yang hebat dan FANTASTIK . Orang luar negara bukan menilai seorang penyanyi tu pada rupa dia tapi pada bakat yang dia ada. 

Siyes , tak macam kat negara kita kan? kalau nak jadi singer mesti ada pakage . muka kena lawa nyanyi kena sedap . Tgk sendiri lah aizad , dulu masa dia besar mana ada orang minat ! bila dia dah kurus baru lah orang nak minat kat dia . GEDIK tahu !

BIODATA RINGKAS BRUNO MARS
Nama betul Bruno Mars ialah  Peter Gene Hernandez . Dia dilahirkan pada 8 Oktober 1985 . Lebih dikenali ramai dengan nama BRUNO MARS . Dibesarkan di Honolulu , Hawaii . Asal daripada Los Angeles ,  California , United State  . Pekerjaan semestinya singer-songwriter and record producer . Antara alat muzik yang dia bule main adalah gitar , dram , keyboard dan bass . ENOUGH !

sikit lerr gambar hensem Bruno Mars :)
bak sini pinjam spek reyban tu .

MACHO dan  bergaya . lebih WANGI 
dari justin bibior . HAHA ! 

LINK ke website Bruno Mars bawah niey . HA ! tengok .
klik ja gambar header website Bruno Mars tu . penat aku print 
screen tahu ! dah pergi sana jangan lupa datang balik blog 
Bruno Chotz atau lebih glamor dengan nama 
Chotz Mars niey . HAHA !

p/s : font warna HIJAU tu bule klik sbb itu link ye :D

itu saja untuk dikongsikan . tunggu episod yang akan datang dalam rancangan adik di BLOGGER hanya di INTERNET rumah dan cyber cafe .
assalamualaikum :)

13 comments:

Khairun Nisa said...

bangangs . ingat kan betul-betul dah tadi . gila sayang tahap bangang kat Bruno Mars . Bruno Mars je tak sayang kat kite . muahahahaha XDXD

Muhammad Asyraf said...

@Khairun Nisa HAHAHA ! sapa suh percaya ? gitau muaz kang kamu curang . HAHA ! tade masa bruno mars tu nak sayangSAYANg dengan kamu lah keon . geli geleman ak baca tahu ? HAHA !

Khairun Nisa said...

benda kamu buat tajuk meletop nak mampos . ee , tembak kang . kamu jeles en bruno mars sayang kte . haha . bagitau lah die . sure kang mngamok . geli-geleman ? HAHAHA

Muhammad Asyraf said...

@Khairun Nisa HAHAHA ! tembak lah . macam ada senapang . tade maknanya . dia ta kenal kamu un . HAHA ! siyes ? aku gitau dia kang . geli geleman lah . HAHAHA !

noyis gila kentang~~ said...

kamu kene tag.:)

http://idupseorangnoyis.blogspot.com/2011/04/kontest-kenangan-zaman-sekolah.html

btw,ingat kan tol2 td bruno ilang ingatan.hahha.

Muhammad Asyraf said...

@noyiz gila kentang~~ HAHA ! saya sekolah lagi lah . tahun depan baru bule join . HAHA ! saja je title entry bikin panas . HAHA !

Hanis Asyeera said...

woi menatangg . maryy you lahh . bukan marry me . hadoii . haha ! hot ke blog kaw ? err, boley lahh . :P

Muhammad Asyraf said...

@Hanis Asyeera WHAT ? pehal kaww pangil aku menatang ? salah sikit ja . juz bagitau then aku tukar lah . HISHH ! jangan jeles lah belog aku hot . haduii :/

Khairun Nisa said...

bagitau lah die . sure restu punya lah . muahahahaahahahahahaha XDXD

Muhammad Asyraf said...

@Khairun Nisa HAHAHA ! yelah tu koen .

HAJAR hasan said...

teehee~ sengal !!! ingat kan betul2. haha~ suka jugak lagu-lagu dia. best gilerrr!!!! kan kan kan! ;)

SADIS gara-gara BRUNO MARS!!

Muhammad Asyraf said...

@HAJAR hasan HAHA ! a'ah . best giler lagu LAGU dia :D

Irma A.Wahid said...

peminat Bruno mars ni,,,hehe

back to top