19 May 2011

Kesibukan Melanda :)

Sori kawan . sori sesangat² . HAHA ! Aku siyes busy sangat sekarang . Tak boleh nak SAYANG kat tenet sangat lerr . Aku perasan aku lama tak update pon lepas abang padil penyu sms aku tanya pehal lama tak nampak . FB pon kejap² jerr * boleh cayer ke ? WAKAKA ! Exam 3 minggu kowt . perghhh ! dah lerr sehari satu subjek SAHAJA . lambat betul nak habis . LETIH ! LETIH !dah 9 hari aku exam . Tolak tambah ada 1 minggu lagi nak habis exam . tension aku wehhh . Apa pun tak boleh . HAHA !


Tapi² ! lepas exam cuti penggal wehh . 2 minggu wehh . Jap² ! tak boleh relex sebab cost work seni tak siap lagi . Cikgu tengah exam lerr pon nak suruh siapkan cost work . Lantak pi lah . Aku hantar lepas cuti jerr . BY HOOK OR BY CROOK ! HAHA ! macam mana aku nak concentrate ngan exam lagi pastu cost work lagi . boleh GILA cam gini . RIGHT ?


Kalau subjek sikit² tak pe . Niey bagai nak kill aku . HAHA ! Tengok buku atas tu . HA ! ihsan pak cik google tu . HAHA ! Kalau subjek exam bulat² jerr tape lah aku boleh pakai DADU ajaib . Takkan esei aku nak pakai dadu ajaib jugak ? HAHAHA ! Apa² pon aku kena teruskan perjuangan . Aku try untuk update kalau ada masa . Tapi cuti penggal niey aku akan update banyak sikit tapi pelajaran aku tak boleh lupa . 


BTW , korang doakan aku sucess exam mid term niey ya . Bukan apa nanti ada hari TEMU WARIS kat sekolah . Habis aku kena luku dengan abah nanti kalau teruk . Ha ! satu lagi . Mulai sekarang the end of entry aku , akan aku taipkan satu kata² hikmah , kata² orang alim atau Ulama' , hadis ataupun ayat Al-Quran tuk pedoman buat semua terutamanya aku niey . HAHA ! That's all lahh . 
Assalamualaikum :)
----------------------------------------------------------------------------------------------
Jangan resah andai ada yang membencimu, kerana masih ramai yang mencintaimu di dunia. Tetapi resahlah andai Allah membencimu , kerana tiada lagi yang mencintaimu di akhirat. (Imam Al-Ghazali)

6 comments:

Halusinasi said...

akhirnya kamu kembali!!!

Asyraf Rosdy said...

@Halusinasi sobsob ~ terharu akak sorang je yang komen :) tengss ye !

Muhd Fadil said...

oit.
selamat berjaya dalam exam ye?

Muhammad Asyraf said...

@Muhd Fadil ada pon abang fadil . tengss yaww :)

ain dzaya said...

apa der..lamanyer exam, u mener nie?!
uitm amek masa seminggu je exam..mmg bez la exam abes awal..tp nak catch up semua subjek...herrrggg!!

Muhammad Asyraf said...

@ain dzaya hahaha . saya sekolah lagi lerr . form 5 baru :D WAKAKA ! lawak betul :P

back to top