21 April 2011

Untunglerrrr ! !

Aku niey banyak sangat benda nak beli ! DSLR yang aku idamIDAMkan dulu un ta dapat lagi dah nak beli kasut bola ngan kasut SUPRA ! kalau murah macam SELIPAR JEPUN tak pe lah . Niey main ratusRATUS ! aku start rambang mata lepas tengok pic jual kasut bola dan supra online kat FB Kedai Kasut Damim ngan Kedai Kasut Danish ! perghhhhh .

UNTUNGLERRRR aku kalau ada orang nak belikan . ANGANangan jelah . Nah lah nak tunjuk kat korang :) 

ADIDAS BOOTS

Adidas F50 adiZero TRX FG 
(metallic gold/black/white)
Adidas F50 adiZero TRX FG (blue Black)
aku rasa niey paling CUTE lah . blue black tapi tak
 nampak sangat blue nya . HAHA !

NIKE BOOTS

Nike Mercurial Vapor FG 
(Green/White)

ADIDAS JEREMY SCOUT WINGS

Adidas Jeremy Scout Leather Wings
niey leather wing LAWA siot ! dah rasa macam
Card Captor Sakura jer . 
Adidas Jeremy Scout Wings
(black white)
Adidas Jeremy Scout Wings
(grey/green/white/purple)

SUPRA !

DESIGN SUPRA TK (green white)
aku suka warna HIJAU lah . cantik kan kasut SUPRA niey ?
warna hijau bila jv dengan putih mesti cun GILER !

RADII

RADII Straight Jacket
(black white)

perghhhhh ! banyak betul . HAHAHA ! tapi aku tak pilih semua lah . jangan risau ! aku akan pilih satu dari empat kasut bola tu dan satu diantara Adidas Jeremy Scout Wings , SUPRA dan RADII tu . satu ja . saja tunjuk banyakBANYAK sebab nak mintak tolong korang pilihkan . Bagi lah cadangan keyh !

KALAU aku ada duit aku beli lah . HAHA ! tapi entah bilaBILA baru dapat . Entry niey jadi panjang sebab gambar bukan aku taip panjang . HAHA ! THANKS ! THANKS ! THANKS !
sekian , assalamualaikum :)

15 comments:

Halusinasi said...

untunglaaaaa, orang tu nak beli kasut Supra!

Penyu said...

untunglaaaaaaaaaa.. apekebenda tah. wakakaa

La Tahzan said...

kasut yg ke 2 dr ats tu sgt2 smart,maybe coz i'm white addicted..
hukhuk..

Muhammad Asyraf said...

@Halusinasi untungglerr kalau ada nak belikan . kalau tade rugilerrr . HAHA ! kak diyana nak belanja saya ke ? saya ok jerr . HAHA !:D

Muhammad Asyraf said...

@Penyu HAHAHA ! tetiba ja abg padil niey . untunglerrr . nak belanja saya ke ? kak diayan belikan supra , abg padil belikan kasut bola . okeyh tak ? adil lerr tu . HAHA ! :D

Muhammad Asyraf said...

@La Tahzan ohoh . tengsss for the idea :)

izaFiza said...

wowww..kita mengidam benda yg sama.sy pun idamkan dslr.sampai termimpi2..ahakz..

Muhammad Asyraf said...

@izaFiza perghhhhh . bule la kawan :D HAHA ! hyper betul sampai termimpiMIMPI :p

kata kila said...

supra tu memang terbaik. stylo

Muhammad Asyraf said...

@kata kila memang terbaik kan . stylo giler :)

Siti Aniza said...

stylo der..bila la aq nk beli ksot cm 2..

akutetapaku.com said...

singgah bc n3 d sini...

singgah2 la disini
jom kite bergelanggang santai d sini..

http://akutetapaku85.blogspot.com/

Muhammad Asyraf said...

@akutetapaku.comtengsss :)

Mr iZzo (^^,) said...

saLam kenaLan...dr segmen Ben! huhu.. nice blog!(^_^)

sudi2 lah lawat kiter plak ye


http://themrizzo.blogspot.com

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

haihhh ! memang smart der !

back to top