04 April 2011

HAHAHA ! USOP Glamor di ABPBH 2010

habis glamor USOP semalam . tanpa disangka-sangka . zizan lah yang start masa jadi pengacara kata ce citer ce citer . kak engku kata educasyen englis . APAKAH ? haha . HKLBR memang kuat pengaruhnya kat Malaysia . sayee sebagai rakyat PERAK bergitu berbangge dengan pencapaian ini . HAHAHA !

kite datang sini nak BAKO bukannya nak POCOpoco . HAHA ! sape setuju saya mengumumkan pemenangnye sile angkat tangan macam sayee ! semua audience angkat tangan stail USOP ! HAHA ! masa saya dengar radio HOT FM pagi tadi , FBI ada cakap yang Pengurus rancangan ABPBH 2010 suruh Abi Hurairah dan Usop Wilcha cepat sebab masa dah suntuk . tapi deme berdua buat noheng je . HAHA ! berapa lama diaorang PUSINGpusing .

start nyanyi lagu soleySOLEY pastu angkat wilcha naik atas pentas . awok bukan ape tak boleh berdiri lameLAME beteri charger kaki awok niey dah tertinggai . dah tinggai satu bar je niey ha ! HAHAHAHA ! pastu jerit KETEPI ! buat tak heran ja kat VIP depan tu . TABIK SPRING LAH ! orang ramai pun layan ja dan tak rasa macam nak balik . semua gelak tak ingat dunia . WAKAKA ! mlas nak citer semua . korang layan jelah video niey .




kalau USOP dapat anugerah ABPBH kan gempak !
tu sajalah nak cerita .
assalamualaikum :D

8 comments:

Ayuni said...

hikhik, mmg glemer usop....

selipar jepun said...

@Ayuni haha . memang :D

Shamsuddin Amin said...

usop wilcha paling popular...=)

PutRi_nAdiA said...

muahahahaha aku dok tegelak je tgok vid tuh berulang kali muahahaha maria ozawa

Muhammad Asyraf said...

@shamsuddin amin haha . tahun depan bagi dia jadi bintang paling popular ABPBH pulak :D

Muhammad Asyraf said...

@PutRi_nAdiA haha . tengok jelah . HA ? koe tgk video maria ozawa ? banyakBANYAK mengucap weh . hahaha

kAmi dAn mEreKa!! said...

memang bawak tuah la hklbk tu,
hehe =)

Muhammad Asyraf said...

@kAmi dAn mEreKa!! hehe . memang .

back to top