12 February 2011

best sangat arini !

tadi pegi outing ngan paeh , mirul ngan faris . gi shoot kat railway station atau hotel setesen dihadapan masjid negeri .start aku ngan mirul la sembang kat skola nak outing sama sama sebab paeh baru beli kemera d70s . haha . setelah kontek kontek jadi lahh pegi . patu mula mula ada orang tu nak ikut tapi malu pulak mcm pakwa dia so tak jadi . haha . best sangat . jalan jalan tangkap gambar . faris jadi model . aku pegang trigger ja . haha . gambar tip top lahh . nanti aku tengok nak publish ke takk . tapi kat Fb mesti mirul ngan paeh publish punya . haha . niey satu gambar yang sempat mirul publish malam malam buta niey .

dari kiri faris asnawi , asyraf rosdy , faeez azahar dan amirul asyraf

niey gambar cilok amirul punya kat fb . haha . tangkap pakai kemera a200 mirul ngan tripod besi keluli baru paeh . haha.

lepas shoot kita orang pegi lepak mamak ! NASHMIR marii ! kat ipoh . mirul belanja . wohoho . tah apa dia mimpi nak belanja. dia ada untung la tu tangkap gambar wedding. bukan senang nak outing sama sama macam niey . tambah lagi suma sebok ja . tapi tengs lahh korang . aku enjoy jalan ngan korang . gelak tak abes abes . haha . paeh sori silap isi minyak . patut isi pakai ron95 aku silap guna ron97. dah rugi .niey suma salah kerajaan bukan aku . haha . kalau ada kesempatan nanti kita outing lagi . ajak ramai ramai lagi . lagi syokk . tapi WARNING ! jangan ajak dodoliat . buad malu ja . haha . king of OFF . haha . aku jujur ya . aku bukan jenis nak simpan dalam atau cakap belakang . aku kalau tak puas hati aku sound direct biar sampai orang tu berubah . tapi sampai sekarang aku tengok takda perubahan dodol niey . dia macam takda perasaan ja . entah lahh . ok la kawan itu saja yang aku nak kongsi arini .
assalamualaikum :)



No comments:

back to top