06 May 2011

Selamat Hari Ibu !

Ibu , Ibu engkaulah RATU hatiku .
bila ku berduka ,
engkau hiburkan selalu .
Ibu , Ibu engkaulah RATU hatiku 



Saya sayang IBU saya . My mom are the most GREATEST mom in the world and also universe . HAHA ! Walaupun aku niey nakal dan ta suka dengar cakap tapi IBU sentiasa sabar mendidik aku . Tanpa IBU siapalah aku . Ibu selalu tegur dan marah bila aku buat salah . Aku tahu yang Ibu buat untuk mengubah dan sayang kat aku bukannya sebab tak sayang kat aku . kalau Ibu tak sayang kat aku dah lama tak kesah apa yang aku buat . kan kan ? 


IBU angah mintak maaf ya . Maafkan angah tau . Angah tahu angah banyak buat salah kat Ibu . Doakan angah berjaya didunia dan akhirat . Angah akan berusaha dan cuba bahagiakan Ibu dan Abah satu ketika nanti . EHH ! WOWOWO ! satu lagi ! SELAMAT HARI LAHIR IBU ! I LOVE YOU ! 6 Mei 1969 . ESOK ! ESOK ! Dah Genap 43 tahun Ibu aku tahu . Tapi still mantain ! HAHA ! tak cayer ? tengok gambar niey .

cute kan kan Ibu aku :)

ok lah tu saja untuk arini . HAPPY MOTHER'S DAY kat semua IBU IBU didunia niey ! 8 Mei 2011 . Aku buat entry niey cepat sebab sibuk study . minggu depan dah exam lerr . korang doakan aku BERJAYA keyh :) Pegi layan lagu Selamat Hari Ibu by Hujan dan Mother by Sami Yusuf . Tekan ja LINK hijau tu . Jangan risau sebab akan bukak tab baru :D
assalamualaikum :)

9 comments:

Faez Rusni said...

yup2.stuju,mcm mane pon kite tetap akan sayng ibu kita..

feel free to visit my blog
about mother..
http://faezrusni.blogspot.com/2011/05/cerita-kuih-pau-dan-mama.html

Penyu said...

selamat hari ibu untuk mak kau acap !
kau jadi anak yang terbaik untuk ibu kau tau acap.

Muhammad Asyraf said...

@Faez Rusni betul :)

Muhammad Asyraf said...

@penyu terima kasih . selamat hari ibu untuk ibu abg padil juga yaa :)

アヌム ちゃん said...

Salam.
Datang visit sini..dan baca entri :) nice blog~
Sudi2 la visit me @ frommetoyou eh..arigatou..(^____^)

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum.. Mohon sama2 mendoakan adik seorang sahabat Nadh yang sedang kritikal di hospital sekarang. Moga ALLAH selamatkan dia. amin.

p/s :: terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

Asyraf Rosdy said...

@ アヌム ちゃん wah² ! akak jepun datang belog saya :) saya selalu bw kat blog akak tapi silent reader ja sebab tak reti komen :p HAHA ! suka tengok gambar² akak snap :D

Asyraf Rosdy said...

@fRaMe+LenSeSwaalaikumussalam :) tengss ye . amin³. semoga adik kawan nadh tu cepat sembuh .

back to top