11 March 2011

BLOGGER PERAK :)

header dengan pic baru saya bagi esok jelahh okeyh .
pagipagi buta niey tak sempat rasanya.
korang tunggu jelahh esok keyy .
sonok SEMBANG kat group 
BLOGGER PERAK .
korang semua sporting GILA .
kawan baru sekejap tapi dah macam FAMILY .
thanks korang sudi kawan dengan saya .
kat sana semua abangABANG
dan kakakKAKAK.
saya paling muda ! 
BANGGA gila .
jangan buli saya !
saya cubit nanti . haha
 niey link tuk ke group BLOGGER PERAK .


  niey LOGO kami !
khas untuk blogger perakian ja .
saya sayang FAMILY BP !
korang dah macam adik beradik saya ja .
tengss semua :)








niey sahaja rasanya yang saya rapat kat sana .
korang TERHEBAT !

tu saja entry tuk hari niey .
tengahari esok sambung lagi .
lepas solat jumaat okeyh !
byebye !
assalamualaikum:)



9 comments:

Bro Azqar said...

ahhahahha name aku ada!! haha top-3!! hahaha

Muhd Fadil said...

aku no 1? whahaha.. dem ! mekasih selipar croc !

AtenAzhar said...

nasib baik nama KAK ATEN tu ada . kalau tak nak cubit-cubit dah SJ sampai lebam . HAHA :P . tapi kenapa nama Abg Fadil kat atas , Kak Aten kat bawah? kami kan pasangan pengantin . :( HAHAHA!

Bro Azqar said...

hahahhaha btoi3!!!

~Kirin Selama Perak~ said...

mana tau blog aku ni?
hahahahah
selamat datang ke BP.
*wakil admin,EH*
:)

selipar jepun said...

bro bsiq : bangga bro bsiq top 3. HAHA .
abg fadil : lagi BANGGA ! haha .
kak aten : nanti sat saya tukar . haha
bro KSP : kat fb tu ada bagi link blog lahh apapa pun tenggs bro KSP . haha

Anyez Nasri ツ said...

top 4 . haha . alhamdulillah . ingat juga kt kak anyez ni yea . if tk ngt tadi , sure kena bedal dngan selipa-lahhh . haha .

Eija Hassan said...

tq dik (;

selipar jepun said...

kak anyez : eleh . mana bule lupa .
kak eija : welcome kakak !

back to top